Головна Новини Політика Скандали Українці підтримують вимогу Віктора Медведчука зупинити вуличне свавілля радикалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці підтримують вимогу Віктора Медведчука зупинити вуличне свавілля радикалів

На думку експертів, Володимир Зеленський продовжує йти на поводу у націонал-радикалів

28 липня 2020, 18:00
Поділіться публікацією:








Незважаючи на те, що Володимир Зеленський на президентських виборах отримав безпрецедентну підтримку українського народу, він продовжує йти на поводу у малочисельних груп націонал-радикалів, які тиснуть на нього за допомогою вуличних акцій протесту. Про це в эфиретелеканала "NewsOne" розповів політичний експерт Василь Вакаров.

Українці підтримують вимогу Віктора Медведчука зупинити вуличне свавілля радикалів

На неприпустимість потурати вуличних угруповань у своєму зверненні до глави держави вказав голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук, з такою точкою зору український народ повністю згоден, вважає Василь Вакаров.

"Віктор Медведчук відкрито говорить прості і розумні речі, на які кожен громадянин може дати відповідь, але, на жаль, не дає відповідь Володимир Зеленський, оскільки йому нічого сказати. Чому у нас керує вулиця? Громадяни України обрали Зеленського президентом України, а на нього тисне вулиця. Прийшли радикали під Офіс Президента, прийшли під суди, він йде їм на поступки. У вуличних акціях протесту беруть участь в основному маргінальні елементи. І, як правильно зазначив Медведчук, ці невеликі групи людей в своїх цілях використовують політичні сили", — зазначив експерт.

При цьому, додав, що "73% громадян України, які обрали Зеленського працюють і виховують дітей. У них немає часу ходити на мітинги і протестувати", — додав Василь Вакаров.

Нагадаємо, що Віктор Медведчук вимагав від Володимира Зеленського приборкати націонал-радикалів.

"Монополія насильство має належати обраної народом влади, а не націонал-радикалам, яких певні політичні сили ставлять над законом і використовують у своїх метою", — зазначив у своєму зверненні Віктор Медведчук.

Як раніше повідомляли "Коментарі", близько півсотні осіб, озброєних палицями, намагалися прорватися в будівлю Верховної Ради. Натовп зупинили співробітники поліції, в результаті чого відбулися бійки.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини