Головна Новини Політика Скандали.Політика У Зеленського прокоментували заяву Шарія про "замовленні СБУ на вбивство блогера"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського прокоментували заяву Шарія про "замовленні СБУ на вбивство блогера"

В Офісі президента вважають, що Шарій таким чином просто "набиває" собі рейтинг

8 липня 2020, 12:14 comments1271
Поділіться публікацією:

Блогер Анатолій Шарій звинуватив Офіс президента України в "замовленні на своє політичне вбивство". Заступник глави ОП Кирило Тимошенко вважає подібні заяви смішними. Про це він повідомив "Українській правді".

У Зеленського прокоментували заяву Шарія про "замовленні СБУ на вбивство блогера"

"Знаєте, завжди простіше пристати до того, у кого вищий рейтинг. Він просто намагається якомога частіше бути поруч із Зеленським і придумати штучний конфлікт. Вся кампанія Шарія, яка почалася кілька місяців тому, — це спроба підняти рейтинг і приділити увагу своїй недопартії", — сказав Тимошенко.

Крім того, Тимошенко назвав всі ці звинувачення смішними.

"Звинувачувати в чомусь Офіс президента або будь-які інші державні структури — це смішно. З приводу СБУ: це історія типу "давайте запишемо якогось товариша, який скаже, що його замовила СБУ. Думаю, завтра Шарій може назнімати й 50 таких людей", — підсумував Тимошенко.

Нагадаємо, звинувачення на адресу СБУ і Володимира Зеленського Шарій висунув після визнання "одного з громадян України, який зараз ховається в Іспанії від вітчизняного правосуддя".

Раніше "Коментарі" писали, що Анатолій Шарій був звинувачений у плагіаті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини