Головна Новини Політика Скандали.Політика У Слузі народу пояснили, чому їхні білборди перед приїздом Зеленського на Миколаївщину клеїли пожежники
commentss НОВИНИ Всі новини

У Слузі народу пояснили, чому їхні білборди перед приїздом Зеленського на Миколаївщину клеїли пожежники

Нардеп не побачив в діях пожежників нічого незвичайного та осудливого

21 серпня 2020, 07:58 comments1909
Поділіться публікацією:








Машину пожежників, які допомагали розклеювати політичні білборди "Слуги народу", помітили напередодні в селищі Казанка на Миколаївщині. Нардеп з президентської партії Ігор Негулевський стверджує, що адмінресурс ніхто не використовував. А рятувальники працювали за договором з рекламним агентством, розповів він кореспондентам видання "НикВести".

У Слузі народу пояснили, чому їхні білборди перед приїздом Зеленського на Миколаївщину клеїли пожежники

Поклейка реклами на Миколаївщині

Білборди в селищі почали клеїти якраз перед приїздом в Миколаївську область президента Володимира Зеленського. Коли ж очевидці помітили, що до робіт приєдналися пожежники були вкрай обурені. Але нічого незвичайного в цій ситуації немає, запевняє Негулевський. Пожежні працювали законно, тому, що раніше було складено договір з рекламним агентством на виконання висотних робіт.

"Водії, що проїжджали повз, звичайно, обурювалися, що це адмінресурс. Мовляв, за наші податки пожежники розклеюють партійну символіку. Але все набагато простіше. Є конкретний перелік послуг, які пожежники можуть надавати приватним або юридичним особам за гроші. У тому числі й висотні роботи. Рекламне агентство якраз і скористалося цією послугою. Упевнений, що всі фінансові договори у них присутні. Я не бачу нічого поганого ні в діях керівництва пожежної частини, ні в діях рекламного агентства ", — прокоментував нардеп.

Слід сказати, що Негулевський був обраний до парламенту саме від цього округу, де знаходиться селище Казанка.


Незабаром журналісти з'ясували, що білборди допомагала клеїти спецмашина з автодрабиною, яка належить 17 пожежній частині. Проте всі роботи виконували люди в цивільній формі.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, чому в Україні не зможуть скасувати місцеві вибори, які призначили на 25 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини