Головна Новини Політика Скандали У Путіна сказали, що думають про звернення Кадирова до Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна сказали, що думають про звернення Кадирова до Зеленського

Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков зазначив, що глава Чечні Рамзан Кадиров засмучений розладом між Росією та Україною

20 липня 2020, 16:24 comments2774
Поділіться публікацією:

Офіційна Москва відреагувала на погрози лідера Чеченської Республіки Рамзана Кадирова, який повторно вимагав у українського гаранта Володимира Зеленського вибачень за невдалий гумористичний номер у "95 кварталі". Про це повідомляє агентство "РБК".

У Путіна сказали, що думають про звернення Кадирова до Зеленського

У цьому випадку прессекретар Кремля Дмитро Пєсков виділив з контексту другу частину звернення Кадирова, де той закликав Зеленського налагодити відносини з Росією і подзвонити своєму російському колезі Володимиру Путіну.

"Що заважає вам виконати надії двох великих народів? Що вам заважає зателефонувати Володимиру Володимировичу Путіну та оголосити, що закінчуєте з цією громадянською війною на сході України? Гординя чи чужа воля?", – зазначив Кадиров напередодні.

Сам Пєсков підкреслив. що Росію хвилює подальший прогрес у дотриманні Мінських угод, попри те, що збройний конфлікт на Донбасі носить виключно внутрішній характер.

"Нам хотілося б, щоб президент Зеленський виконав зобов'язання, які несе Україна мінськими угодами", — пояснив свою позицію представник московського Кремля у відповідь на міркування політологів, що саме Путін напоумив "відданого слугу" Кадирова спровокувати напружену обстановку в Офісі президента.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що експерти максимально об'єктивно розглянули причини та можливі наслідки загроз щодо українського президента від повністю залежного від Кремля чеченського лідера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини