Головна Новини Політика Скандали "У цілому, вона права". У соцмережах підтримали нардепа Третьякову в питанні допомоги неблагополучним сім'ям
commentss НОВИНИ Всі новини

"У цілому, вона права". У соцмережах підтримали нардепа Третьякову в питанні допомоги неблагополучним сім'ям

Заява народного депутата України Тетяни Третьякової не залишилося непоміченою

26 червня 2020, 14:06 comments1013
Поділіться публікацією:

У соціальних мережах користувачі підтримали позицію народного депутата Галини Третьякової щодо критики сімей, які заводять дітей заради отримання соціальної допомоги. При цьому користувачі також зазначили, що нардеп використовувала занадто радикальні формулювання, які парламентарію необхідно було уникати.

"У цілому, вона права". У соцмережах підтримали нардепа Третьякову в питанні допомоги неблагополучним сім'ям

“Жінка перегнула паличку, і за слова про дітей треба вибачитися, але в цілому вона абсолютно права. Я тих, хто народжує заради грошей на бухло, зневажаю і не вважаю в принципі людьми, а їм ці бабки платять з наших кишень. При цьому нормальні люди дітей не народжують, тому що відповідальні, і розуміють, що не можуть їх забезпечити. А це реально призводить до низької якості населення, подобається вам це чи ні", — вважає користувач Facebook Андрій Погуляев.

Інший користувач соціальної мережі — Андрій Ианицкий також зазначив, що за форму критики депутату варто було б вибачитися, але в іншому її думку про таких сім'ях розділяє.

“Форма, в якій депутат висловила цю критику, була вкрай невдалою. За фразу про "дітей низької якості" у сім'ях, де народжують заради соцвиплат, варто вибачитися. Діти не несуть відповідальності за дії батьків. Але більше там нічого критичного, по-моєму, немає. Галина каже, що з таким явищем, як народження дітей заради соцвиплат, потрібно боротися. І я так думаю, хіба хтось думає інакше? Наводить приклади, коли в інших країнах це робили шляхом стерилізації жінок, називає їх "жорстокими і садистськими". Тобто, вона засуджує такі методи, а не підтримує їх. І будь-яка нормальна людина засуджує такі методи", — написав Андрій Ианицкий.

Користувач Віталій Шеремета на своїй сторінці у фейсбуці заявив, що в Україні дійсно безліч прикладів, коли неблагополучні сім'ї заводили дітей, заради отримання від держави соціальних виплат.

"По сумі питання, факт, що в Україні є безліч малозабезпечених алкашів, які народжують дітей заради матеріальної допомоги хто заперечить? Чи скажете це неправда? Просто про це ніхто не говорить відкрито. Знаю Галину близько 10 років, вона завжди була прямий, як двері, у висловлюваннях, але вона як раз, як мені здається, одна з небагатьох там серед цього зеленого... яка намагається щось змінити", — Віталій Шеремета.

Владислав Кириченко також підтримав точку зору Третьякової і додавши, що соціальну допомогу необхідно виділяти не батькам, а дітям, які прагнуть вчитися і здобувати освіту.

“Пані Третьякова озвучила те, про що я кричу роками. Мене не влаштовує, коли за рахунок моїх податків і моїх дітей фінансують вироблення майбутніх соціальних паразитів тим, що висмоктують з відповідальних та ефективних громадян останні соки. Шанс, а не велфер (соціальна програма в Канаді для осіб, які не мають джерела доходу — прим. "Коментарі") асоціальною батькам, потрібно давати тим дітям, які прагнуть до освіти і праці, а не бездарами і алкоголікам, які розглядають виробництво дітей, як приємну роботу з гарантованим фінансовим результатом, за рахунок тих, хто важко працює", — написав Владислав Кириченко.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Галина Третьякова пояснила свої слова про "неякісних дітей".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини