Головна Новини Політика Скандали.Політика "Терорист п'є йогурт Данон": в мережі засудили рекламу Actimel з Пореченковим, який стріляв по українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

"Терорист п'є йогурт Данон": в мережі засудили рекламу Actimel з Пореченковим, який стріляв по українцям

Компанія Данон відреагувала відпискою

9 червня 2020, 23:31 comments2360
Поділіться публікацією:








Користувачі соціальних мереж засудили французьку компанію Danone за рекламу йогурту Actimel, у якій взяв участь російський актор Михайло Пореченков, який стріляв у бік українських військових на Донбасі.

"Терорист п'є йогурт Данон": в мережі засудили рекламу Actimel з Пореченковим, який стріляв по українцям

"Жабники, самі свій Актімель жеріть в компанії цього алкоголіка-терориста", "Круто. Терорист п'є йогурт Данон. Пий йогурт Данон — будеш теж терористом", "Додайте в рекламу вставку, де він з кулеметом і в касці з написом ПРЕСА", — написали користувачі YouTube в коментарях.

Користувачі соціальних мереж також закликали бойкотувати йогурт Actimel зокрема і всю продукцію компанії Danone в цілому за "співпрацю з терористом".

”Терорист п'є йогурт Данон”: в мережі засудили рекламу Actimel з Пореченковим, який стріляв по українцям - фото 2

При цьому в самій компанії на офіційній сторінці у Facebook заявили, що є частиною міжнародної групи Danone і не можуть впливати на формування рекламної політики інших країн, в тому числі і Росії".

Нагадаємо, російський актор Михайло Пореченков в жовтні 2014 року незаконно перетнув кордон між Росією і Донбасом, відвідав окуповану територію українського регіону, де зустрівся з бойовиками і терористами і відкрив вогонь у бік українських військових з великокаліберного кулемета. Проти Пореченкова порушили кримінальну справу за статтею "тероризм" і оголосили в розшук.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини