Головна Новини Політика Скандали.Політика Телеканалу «Київ» загрожує судовий позов за розміщення недостовірної інформації про Миколу Гонті, - адвокат
commentss НОВИНИ Всі новини

Телеканалу «Київ» загрожує судовий позов за розміщення недостовірної інформації про Миколу Гонті, - адвокат

Адвокати Миколи Гонти вимагатимуть в суді спростування неправдивої інформації

14 серпня 2020, 21:31 comments1976
Поділіться публікацією:

Телеканал "Київ" відмовляється спростовувати недостовірну інформацію про бізнесмена Миколу Гонті. Про це заявив адвокат Олександр вишневий.

Телеканалу «Київ» загрожує судовий позов за розміщення недостовірної інформації про Миколу Гонті, - адвокат

Адвокат розповів, що телеканал 29 травня 2020 роки випустив в ефір сюжет про бізнесмена, засновника B2B Jewelry Миколу Гонті, в якому містилася недостовірна інформація.

За словами адвоката, було направлено 40 запитів на телеканал "Київ". Головний редактор і тимчасово виконуючий обов'язки директора Юрій Лященко ігнорують всі звернення.

"Керівництво телеканалу вперто ігнорує факт розміщення неперевіреної інформації про Миколу Гонті, а значить, заплановано судове розгляд даного інциденту", — зазначив вишневий.

Відомо, що спочатку був розміщений матеріал, який має ознаки замовлення. З якою метою і хто замовник — невідомо. Співробітники телеканалу зайняли позицію, яка ігнорує звернення та вимоги випустити спростування цього замовного сюжету.

Адвокат заявив, що телеканалу "Київ" буде пред'явлений позов, і суд буде розглядати цю справу, як справа про захист честі, гідності та репутації Миколи Гонти. А також, адвокати вимагатимуть у телеканалу виплатити моральну шкоду в розмірі 1 млн грн.

Нагадаємо, в B2B Jewerly розповіли, як карантин скажеться  на роботі проекту та анонсували плавний перехід в онлайн-режим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини