Головна Новини Політика Скандали.Політика Слуги народу порушили карантин у ресторані - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Слуги народу порушили карантин у ресторані - ЗМІ

Депутати зі "Слуги народу" влаштували банкет в одному з ресторанів Дніпра

23 червня 2020, 12:02 comments2151
Поділіться публікацією:








Депутати зі "Слуги народу" колективно порушили правила карантину в Дніпрі. Місцеве видання "49000" опублікувало фото, на якому, щонайменше, сім осіб обідають за одним столом, що заборонено на даному етапі виходу з карантину.

Слуги народу порушили карантин у ресторані - ЗМІ

Для обіду народні депутати вибрали далеко не найдешевший заклад у місті. Замовили банкет в ресторані "Репортер". Журналісти запевняють, що трапеза обійшлася обранцям майже в 19 тисяч гривень.


Але найцікавіше полягає в іншому. За правилами карантину в приміщенні ресторанів і кафе можуть за одним столиком сидіти максимум 4 людини. І хоча сам стіл, де влаштувалися депутати, досить великий, він був один. А значить, формально — це порушення карантину.

Крім "слуг народу" в залі в цей час нікого з відвідувачів не було. Заклад закрили на спецобслуговування.

Серед присутніх під час обіду журналісти упізнали главу президентської фракції парламенту Давида Арахамію, лідера партії Олександра Корнієнка, депутатів Максима Бужанського, Олександра Трухіна, Дениса Германа і Кирила Нестеренка. Також за столом з ними сидів голова Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійник.

Слуги народу порушили карантин у ресторані - ЗМІ - фото 2

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про те, як депутатів намагалися оштрафувати за порушення карантину в сесійній залі парламенту. Покарати повинні були тих, хто відмовляється носити під час засідання маску. Чому нардепів так і не вдалося оштрафувати розповів керівник профільного комітету з питань медицини Михайло Радуцький.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини