Головна Новини Політика Скандали.Політика Скабеєва енергійна і наполеглива: Кравчук описав своє враження від спілкування з російськими пропагандистами
commentss НОВИНИ Всі новини

Скабеєва енергійна і наполеглива: Кравчук описав своє враження від спілкування з російськими пропагандистами

Глава ТКГ і перший президент Леонід Кравчук з симпатією відгукнувся про відому пропагандистської Кремля, зазначивши, що поважає всіх журналістів за їх складну роботу

24 серпня 2020, 21:02 comments2264
Поділіться публікацією:








Новий глава Тристоронньої контактної групи і перший український гарант Леонід Кравчук заявив, що у нього залишилися приємні враження після участі в ефірі політичного ток-шоу "60 хвилин" на каналі Кремля "Росія-1". У цьому він зізнався в інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону.

Скабеєва енергійна і наполеглива: Кравчук описав своє враження від спілкування з російськими пропагандистами

Так, за словами Кравчука, в спілкуванні з найбільш помітною фігурою пропагандистської галузі Росії Ольгою Скабеєвою, у нього не виникло бажання з нею вербально поквитатися, або як висловився Гордон "покласти її на лопатки".

"Ви знаєте, я не переслідував такої мети. Вона ж мені не противник. Вона журналіст, а я дуже поважаю журналістів. Я знаю, яка це складна робота, вони як розвідники ходять по лезу. Вона енергійна, емоційна, напориста і мені було приємно слухати, як вона говорить", — поділився політик.

Крім того, він додав, що ніколи не вступав у перепалку або настання в бесіді зі співробітниками ЗМІ, оскільки така тактика у нього в запасі припасена для спілкування з представниками влади, не бажаючими працювати на користь Україні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Леонід Кравчук в цьому ж інтерв'ю розповів про головні відмінності Петра Порошенка і Володимира Зеленського в рамках переговорів у Мінську Донбасом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини