Головна Новини Політика Скандали.Політика СБУ прокоментувала "вагнерівську спецоперацію"
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ прокоментувала "вагнерівську спецоперацію"

СБУ заперечує свою участь

19 серпня 2020, 15:11
Поділіться публікацією:

Служба безпеки України категорично заперечує участь у так званій "вагнерівській спецоперації" і заявляє, що жоден співробітник служби не брав участі в розмовах із бойовиками. Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці відомства у Фейсбуці. 

СБУ прокоментувала "вагнерівську спецоперацію"

"Служба безпеки не коментує чутки, не підтримує медійно-інформаційні операції ворога та не бере участі в публічному обговоренні різних фантастичних сценаріїв. Тим більше коли такі інформаційні "вкиди" мають на меті заподіяти шкоду Україні. Жоден співробітник Служби безпеки України не брав участі в розмовах бойовиків із вербувальником, які нібито зафіксовані на аудіозаписах. Тому титрування одного з учасників розмов, як "офіцер СБУ", є домислом та свідомою маніпуляцією", — йде мова у повідомленні. 

Також СБУ додала кілька слів про "інформаційну гігієну", якої повинен дотримуватися кожен. 

"Ми розуміємо, що ініціатори таких інформаційних "вкидів" діють за логікою "кілька разів переказана брехня може комусь здатися правдою". Тож закликаємо українські ЗМІ та окремих лідерів суспільної думки в гонитві за сенсаціями більш уважно ставитися до інформаційної гігієни та не поширювати чуток на користь недружніх країн", — резюмували в СБУ.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Андрій Єрмак спростував свою участь у цій операції. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини