Головна Новини Політика Скандали Правоохоронці викрили злочинне угруповання на чолі з підполковником СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Правоохоронці викрили злочинне угруповання на чолі з підполковником СБУ

Одеському підприємцю пропонували купити мовчання силовиків про вбивство за 250 тис. доларів

2 липня 2020, 23:17 comments3501
Поділіться публікацією:

Офіс генерального прокурора України викрив злочинне угруповання на чолі з підполковником СБУ, які вимагали 250 тис. дол. у підприємця. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Правоохоронці викрили злочинне угруповання на чолі з підполковником СБУ

Згідно з даними Офісу генпрокурора, пригода сталася в Одеській області. Відомо, що підозрювані вимагали у підприємця гроші за нерозголошення відомостей щодо обставин загибелі народного депутата України. Підприємець готовий був заплатити гроші, так як у випадку розголошення інформації міг постраждати його бізнес. У той же час, правоохоронці, за даними Офісу генпрокурора, погрожували потерпілому та його родичам.

Підполковника СБУ повідомлено про підозру, до суду готуються клопотання про обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Раніше "Коментарі" писали, що в Києві і Одесі надавали фіктивні послуги з утилізації небезпечних відходів держпідприємств і виводили кошти в "тінь". Як встановили оперативники спецслужби, організатори угоди уклали договори, в зокрема зі структурними підрозділами державних підприємств і комунальними структурами в Києві та Одесі, які за специфікою виробляють небезпечні відходи. Зловмисники сфальсифікували фінансово-господарську документацію, тому що необхідних потужностей для утилізації не мали. Тому значна кількість небезпечних матеріалів без відповідної переробки вони вивозили просто на звичайні сміттєзвалища побутових відходів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини