Головна Новини Політика Скандали Пранк Анджея Дуди: президенту Польщі запропонували відібрати Львів у України (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пранк Анджея Дуди: президенту Польщі запропонували відібрати Львів у України (відео)

Президент Польщі Анджей Дуда розповів пранкеру "Лексусу" про дискусії з Володимиром Путіним і плани щодо території України

15 липня 2020, 10:13 comments2458
Поділіться публікацією:








Вчора поляки вдруге поспіль переобрали президентом Анджея Дуду, після чого той піддався атаці пранкерів. Аудіозапис розмови лідера Польщі та російського пранкера "Лексуса" Столярова опублікували в YouTube.

Пранк Анджея Дуди: президенту Польщі запропонували відібрати Львів у України (відео)

Згідно із записом, "Лексус", представився генсекретарем ООН Антоніу Гутеррішем і зателефонував Дуді нібито для того, щоб привітати. Їхня розмова тривала не більше 10 хвилин.

Після люб'язностей розмова перейшла на ситуацію з коронавірусом, і президент Польщі запевнив, що у них все під контролем, а от в Україні ситуація залишає бажати кращого.

"У нас у Польщі всього лише 38 тисяч випадків.  Але у нас населення 38 мільйонів. Тому кількість хворих не така велика", — сказав Дуда, не виключаючи, що саме Україна може бути джерелом коронавірусу для Польщі сьогодні.

Пранкер також порушив тему Другої світової, у зв'язку з чим Дуда згадав про дискусії з президентом РФ Володимиром Путіним на цю тему. Лідер Росії, за словами його колеги, звинуватив Польщу у розв'язанні конфлікту в 1939-му, але після перемоги Союз окупував польські території.

Путін також зауважив, що були окуповані й міста України, такі як Львів, і запропонував Польщі забрати їх назад. Мовляв, люди не будуть проти.

"Що, вибачте?.. Ні! Це ж Україна! Ні-ні. У Польщі навіть розмов таких немає. Тепер це частина України — і на цьому все", — заявив Дуда.

Як раніше повідомляли "Коментарі", президент Польщі Анджей Дуда назвав гомосексуалізм та інші нетрадиційні сексуальні погляди необільшовізмом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини