Головна Новини Політика Скандали «Послужний список» порушень Ситника привів би до його відставки в будь-якій країні, - джерело
commentss НОВИНИ Всі новини

«Послужний список» порушень Ситника привів би до його відставки в будь-якій країні, - джерело

За даними ЗМІ, Артем Ситник продовжує очолювати НАБУ, маючи сильне іноземне лобі

3 грудня 2020, 16:48
Поділіться публікацією:

Telegram-канал "Україна 24" повідомляє, що список правопорушень Артема Ситника і рішення судів, як щодо корупції, так і щодо незаконності призначення його директором НАБУ, привели б до його відставки в будь-якій країні, але не в Україні.

«Послужний список» порушень Ситника привів би до його відставки в будь-якій країні, - джерело

Фото: nbnews.com.ua

"Ситник зі своїм багажем порушення законодавства, в тому числі і антикорупційного, не зміг би займати аналогічну посаду в жодній цивілізованій країні світу. Рішення Конституційного суду було б виконано моментально як в США, так і в будь-якій країні ЄС. Але тільки не в нашій країні. Наша влада тягне за вуха Ситника тільки через ризик залишитися без кредитів МВФ", — йдеться в повідомленні.

За даними Telegram-каналу, Артем Ситник продовжує очолювати Бюро нібито завдяки сильному іноземному лобі.

"Навіть в ОП визнають, що історія Ситника і НАБУ ведеться міжнародними "партнерами". А значить, що правоохоронний орган знаходиться, фактично, під керуванням іншої держави", — наголошується в повідомленні.

Крім того, в повідомленні говориться, що під керівництвом Ситника НАБУ перетворилося в інструмент розправи з політичними опонентами.

"Чиновник, який наважився публічно висловити правду про НАБУ і Ситника, взагалі ризикує бути заарештованим! Слідство укладає угоду із забудовником Мікітасем. Отже, підозрюваний дуже швидко покидає Лук'янівське СІЗО, а ведені Ситником антикорупційні прокурори їдуть заарештовувати заступника голови Офісу Президента Олега Татарова", — підкреслюється в публікації.

При цьому автор додає, що Ситник "задавить своїм "катком" будь-кого, прикриваючись чесним декларуванням і боротьбою з корупцією".

"Але за фактом, ми маємо справу з найбільш бездарним органом у правоохоронній вертикалі, який демонстрував нульовий результат роботи (якщо не брати до уваги рішення "особистняків")", — підсумовується в повідомленні "Україна 24".

Як повідомлялося, навіть в Офісі президента вважають, що Артем Ситник не має права очолювати антикорупційне відомство держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини