Головна Новини Політика Скандали.Політика Партія Медведчука вимагає від влади розслідувати діяльність американських біолабораторій в Україні, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Партія Медведчука вимагає від влади розслідувати діяльність американських біолабораторій в Україні, - ЗМІ

Медведчук і Кузьмін вимагають Баканова відкрити провадження за фактом шпигунства на користь США, а також диверсій, нібито скоєних по відношенню до українців

30 липня 2020, 14:34
Поділіться публікацією:

У депутатському запиті народних депутатів партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука і Рената Кузьміна про американські бактеріологічні лабораторії в Україні від голови СБУ Івана Баканова зажадали відкрити провадження за фактом шпигунства на користь США і диверсій, нібито скоєних по відношенню до українців. Про це інформує своїх читачів видання Stalker у статті "Під прикриттям сенаторів США Лугара та Обами американські військові незаконно тестували на українцях бактеріологічну зброю".

Партія Медведчука вимагає від влади розслідувати діяльність американських біолабораторій в Україні, - ЗМІ

Сайт повідомляє, що в 2009 році в Тернополі жертвами геморагічної пневмонії стали 450 українців, в 2011-м від холери постраждали 33 особи, в 2014-му – вже 800, а в 2015-му – 100 українців лише в одному Миколаєві.

"Крім того, у січні 2016 року в Харкові від грипу, схожого на коронавірус, померло 20 українських військовослужбовців, а понад 200 осіб були госпіталізовані. Через два місяці від свинячого грипу в Україні загинуло 364 людини. У 2017 році в Запоріжжі, Миколаєві, Одесі і Харкові були зафіксовані випадки масового розповсюдження гепатиту А", – наводять дані автори публікації.

ЗМІ пише, що з боку США американськими бактеріологічними лабораторіями в Україні нібито займалися сенатори Р. Лугар, якого в 2016 році Порошенко нагородив українським орденом Свободи, і Б. Обама, який згодом став президентом США.

“З боку України – вищі посадові особи держави і чиновники Міністерства охорони здоров'я, включаючи в. о. міністра – громадянку США У. Супрун. За наявними відомостями, саме Супрун "ліквідувала" в Україні санітарно-епідеміологічну службу і сприяла американським військовим у створенні своїх біолабораторій на базі ліквідованих українських", – цитує видання Медведчука і Кузьміна.

Stalker також повідомляє, що глава СБУ і президент України зобов'язані розібратися в цих питаннях, які належать не тільки до національної безпеки України, але і "до виживання всього людства".

Раніше повідомлялося, що "Опозиційна платформа – За життя" вимагає від СБУ розібратися в діяльності американських біолабораторій на території України. Відповідний депутатський запит голови Політради ОПЗЖ Віктора Медведчука та народного депутата Рената Кузьміна був опублікований на сторінці Кузьміна в Facebook.

У свою чергу, Віктор Медведчук пообіцяв, що "Опозиційна платформа – За життя" доведе до кінця розслідування діяльності бактеріологічних військових лабораторій США на території України. Сьогодні цю тему підтримують не тільки в Україні, але і за кордоном, в тому числі і в країнах Заходу, де розглядаються аналогічні випадки існування таких бактеріологічних лабораторій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини