Головна Новини Політика Скандали.Політика ОПЗЖ: Управлінням країною повинні займатися досвідчені і професійні українці, а не закордонні пройдисвіти
commentss НОВИНИ Всі новини

ОПЗЖ: Управлінням країною повинні займатися досвідчені і професійні українці, а не закордонні пройдисвіти

Команда Володимира Зеленського зазнала критики від опозиції

21 липня 2020, 18:10
Поділіться публікацією:

Команда Президента Володимира Зеленського, яка стала символом дилетантства і непрофесіоналізму, не збирається йти єдино правильним і продуктивної шляхи залучення на вищі управлінські посади українських фахівців. Про це заявила прес-служба партії "Опозиційна платформа – За життя", коментуючи затримання в Польщі екс-глави "Укравтодору" Славоміра Новака.

ОПЗЖ: Управлінням країною повинні займатися досвідчені і професійні українці, а не закордонні пройдисвіти

"Затримання в Польщі Славоміра Новака за корупційні дії, вчинені в Україні, стало показовим прикладом того, до чого призводить засилля "варягів" на вищих управлінських посадах. Ці призначення є найважливішим інструментом зовнішнього управління Україною, проти якої послідовно виступає "Опозиційна платформа – За життя", – наголосили в політсилі.

На думку ОПЗЖ, непрофесійні, скомпрометували себе на батьківщині, не мають профільного досвіду роботи нікчемні діячі прагнуть отримати тепле містечко в Україні ‒ зайняти вищі управлінські посади в державних компаніях та їх наглядових радах.

"Часто єдина перевага таких "фахівців" ‒ іноземний паспорт і готовність виконувати будь-які побажання і накази "вашингтонського обкому". Зрозуміло, ні про яку роботу на благо України, заради її розвитку і мови бути не може. Перед "варягами" ставилася і ставиться одне завдання: експрес розпродаж України за мінімальною ціною, в тому числі за рахунок провокування соціальних і економічних катаклізмів, які сприяють падіння ціни активів, інфляції, зниження рівня соціального захисту населення", – зазначили в партії.

У зв'язку з вищесказаним ОПЗЖ заявляє про необхідність радикального перегляду кадрової політики.

"Єдиний вихід у цій ситуації – забезпечити залучення українських управлінців з числа професіоналів, які люблять і розуміють свою країну", – вважають в політсилі.

Проте в "Опозиційній платформі – За життя" розуміють і те, що команда Зеленського, яка стала символом дилетантства і непрофесіоналізму, не збирається йти єдино правильним і продуктивної шляхи залучення українських фахівців.

Як раніше повідомляли "Коментарі", після того як у Польщі затримали колишнього керівника "Укравтодору" Славоміра Новака, в офіси компанії нагрянули співробітники Національного антикорупційного бюро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини