Головна Новини Політика Скандали.Політика "Навіщо ви мене сюди затягнули?": Собчак змушене приїхала в анексований Крим для інтерв'ю з Поклонською
commentss НОВИНИ Всі новини

"Навіщо ви мене сюди затягнули?": Собчак змушене приїхала в анексований Крим для інтерв'ю з Поклонською

Екс-прокурор Криму Наталія Поклонська спантеличила саму Ксенію Собчак

21 вересня 2020, 15:33
Поділіться публікацією:








Відома журналістка Росії Ксенія Собчак взяла інтерв'ю в екс-прокурора Криму і депутата Держдуми РВ Наталії Поклонської під страхом бути внесеною до забороненого список для в'їзду в Україну. Про це вона сама заявила в інтерв'ю, позначивши, що тепер у неї можуть бути проблеми.

"Навіщо ви мене сюди затягнули?": Собчак змушене приїхала в анексований Крим для інтерв'ю з Поклонською

Так, на початку бесіди з Поклонською Собчак запитала, навіщо та поставила їй таку умову — зустрітися тільки в Криму, враховуючи, що журналістка неодноразово критично відгукувалася про захоплення півострова як анексії українських теренах.

"Ви — професіонал, людина своєї справи. Я все життя пропрацювала в органах прокуратури, тому мені важливо перебувати в умовах, де мені комфортно. Я тут господиня і так мені було зручніше", — розмито позначила Поклонська.

Відзначається, що інтерв'ю було записано в День Незалежності України, 24 серпня, в місті Бахчисарай, в ресторані кримських татар. Втім, за словами Поклонської, дата була обрана спонтанно, а заклад має для неї особливе значення, оскільки тут працюють її друзі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про скандальні інтерв'ю українського журналіста Дмитра Гордона з Ігорем Гіркіним і Наталією Поклонською, які викликали масу критики та навіть нападів на його офіс з боку праворадикальних активістів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини