Головна Новини Політика Скандали.Політика На Саакашвілі напав невідомий з заточкою
commentss НОВИНИ Всі новини

На Саакашвілі напав невідомий з заточкою

Fabius - елітний ресторан на Столичному шосе для ВІП-персон

1 жовтня 2020, 19:00
Поділіться публікацією:

Вчора, 30 вересня, на екс-президента Грузії Микеїла Саакашвілі напав невідомий. Про це розповіла "Країна" з посиланням на власні джерела в поліції.

На Саакашвілі напав невідомий з заточкою

Фото УНІАН

Інцидент стався в київському ресторані Fabius.

"Невідомий чоловік прокрався до залу ресторану, де відпочивав колишній президент Грузії. З заточкою в руках, близько підійшов до Саакашвілі і почав погрожувати. Охорона Саакашвілі і ресторану перехопила зловмисника, викликали поліцію. Але його не затримали. До моменту прибуття правоохоронців він уже зник. Мотивація нападу уточнюється", — розповіло джерело.

На відео з камер спостереження видно, що до столу, де обідає Саакашвілі, підходить невідомий і звертається до Міхо. Сек'юріті екс-президента Грузії намагається відтіснити співрозмовника Саакашвілі. Потім йому на допомогу підходить охорона ресторану і загороджують доступ до Міхо, який продовжує сидіти за столиком. Невідомий з'ясовує стосунки з одним з охоронців, в той час як інші оточують Саакашвілі. Через деякий час чоловік йде. По дорозі він наближається до столика Саакашвілі і щось говорить, роблячи жест рукою, Міхо йому відповідає. Після чого непроханий гість йде до виходу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Саакашвілі погодився стати прем'єром Грузії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини