Головна Новини Політика Скандали Лідер Добровольчого руху ОУН Микола Коханівський отримав два роки в'язниці з відстрочкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідер Добровольчого руху ОУН Микола Коханівський отримав два роки в'язниці з відстрочкою

Сьогодні Шевченківський районний суд Києва виніс вирок у справі про погром російських банків лідером ОУН Миколою Коханівським

22 червня 2020, 14:49 comments2384
Поділіться публікацією:

Лідера Добровольчого руху ОУН Миколу Коханівського засудили до двох років років ув'язнення з відстрочкою виконання вироку на рік в якості "умовного терміну". Про це повідомляє видання "Громадське". 

Лідер Добровольчого руху ОУН Микола Коханівський отримав два роки в'язниці з відстрочкою

Микола Коханівський в будівлі суду. Фото: Макс Левін/hromadske

У той же час цивільний позов про компенсацію збитків на даному засіданні не розглядали, оскільки сторона позивача не з'явилася на засідання.

Нагадаємо, що в 2016 році Коханівський разом з прихильниками руху ОУН закидали камінням будівлю "Сбербанку Росії" в Києві, а потім увірвалися в одне зі столичних відділень "Альфа-банку" і влаштували там погром.

Дану акцію назвали протестом проти роботи російських фінансових структур на території України під час українсько-російської війни.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 21 жовтня 2017 року в Києві біля станції метро "Академмістечко" лідер Добровольчого руху був затриманий поліцією за підозрою у стрільбі з пневматичної зброї. Він поранив з травматичного пістолета екс-командира одного із взводів "Правого сектора" Руслана Качмалу.

Потім Микола Коханівський загрожував подальшими погромами об'єктів російського бізнесу в Києві.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини