Головна Новини Політика Скандали.Політика Корнієнко зізнався, кого насправді мав на увазі під "робочою бабою" і "корабельною сосною"
commentss НОВИНИ Всі новини

Корнієнко зізнався, кого насправді мав на увазі під "робочою бабою" і "корабельною сосною"

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Корнієнко вибачився за непристойні висловлювання на адресу своєї колеги Ірини Аллахевердієвої, але в той же час зазначив, що мова йшла не тільки про неї

24 червня 2020, 17:42 comments1785
Поділіться публікацією:

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко, який опинився в центрі сексистського скандалу, коли під час перерви на брифінгу у Миколаєві обговорював з Давидом Арахамией зовнішній вигляд їх колеги в парламенті Ірини Аллахвердієвої, приніс публічні вибачення. Ролик з публічним зверненням він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Корнієнко зізнався, кого насправді мав на увазі під "робочою бабою" і "корабельною сосною"

В першу чергу Корнієнко звернувся до самої Аллахвердиевой, принісши вибачення за неприйнятну форму виразу своїх вражень від її зовнішнього вигляду.

"Перша частина розмови була дійсно присвячена моєї шановної колеги Ірині, за що я прошу вибачення у неї. Запрошую до конструктивного діалогу, який допоможе нам вирішити ситуацію без шкоди для загальної справи", — зазначив політик.

При цьому нардеп підкреслив, що велика частина бесіди з Арахамією, яка була використана ЗМІ для хайпи, стосувалася зовсім не Аллахвердієвою, а іншого політика.

"Я готовий заприсягтися, пройти всілякі тести і поліграфи, що основний розмову ставився до можливого кандидата в міську раду Миколаєва Тетяни Домбровської. Дійсно вона мене вразила своєю енергією і запалом, хоча знову ж таки я використовував слова, які неприйнятні і можуть трактуватися як сексизм", — зазначив Корнієнко, додавши, що в сформованій ситуації Домбровська може відмовитися співпрацювати з фракцією "Слуга народу" і це буде цілком справедливо.

За підсумками він приніс вибачення всім українцям і електорату "Слуги народу", позначивши, що ця ситуація стане для нього серйозним уроком, а подібна мова неприпустима в словниковому запасі народного обранця.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Корнієнко звинуватив журналістів в склейці і монтажі розмови, де він з Давидом Арахамией обговорював зовнішній вигляд колеги по фракції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини