Головна Новини Політика Скандали.Політика "Корабельна сосна - не привід": Корнієнко заявив, що скандали в "Слузі народу" не зупинять його амбіцій
commentss НОВИНИ Всі новини

"Корабельна сосна - не привід": Корнієнко заявив, що скандали в "Слузі народу" не зупинять його амбіцій

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Корнієнко переконаний, що скандал на грунті сексизму не повинен ставати на заваді реалізації його політичних планів

9 липня 2020, 18:49 comments1107
Поділіться публікацією:








Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що не має наміру подавати у відставку через  скандал на ґрунті сексизму, де він назвав своїх колег "робочою бабою" і "корабельною сосною". Про це він розповів в інтерв'ю Радіо Свободі.

"Корабельна сосна - не привід": Корнієнко заявив, що скандали в "Слузі народу" не зупинять його амбіцій

Так, за словами нардепа, цей інцидент не повинен порушувати його плани, адже він ще не все встиг реалізувати, для чого прийшов у політику.

"Якщо хтось думав, що я не відчув репутаційних втрат, то це не так. Але своїх власних думок про відставку у мене не було. У випадку української політичної культури не факт, що це когось вплине або стане для когось прикладом... Як політик я поки не все зробив, що планував для себе в політиці, хотів би ще позайматися цим трохи", — зазначив Корнієнко.

При цьому лідер "Слуги" відмовився відповідати на питання про те, як відреагувала його сім'я на цей скандал, присвячений формам двох жінок у політиці.

"Моя сім'я і так, в принципі, страждає з-за моєї популярності ... Це велика зміна — треба переналаштовувати життя як-то: нові звички заводити, не говорити все, що ти думаєш, тому що тебе можуть записувати", — зауважив Олександр Корнієнко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко приніс вибачення за те, що назвав свою колегу Ірину Хабібу "корабельної сосни" і "бабою робочої", а також уточнив, що насправді мав на увазі не її.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини