Головна Новини Політика Скандали Генпрокурора Ірину Венедіктову звинуватили в роботі на Росію: журналісти запустили флешмоб
commentss НОВИНИ Всі новини

Генпрокурора Ірину Венедіктову звинуватили в роботі на Росію: журналісти запустили флешмоб

Є інформація про створення парламентської комісії для розслідування опублікованої на сайті інформації

24 листопада 2020, 16:58 comments1234
Поділіться публікацією:

Представники засобів масової створили сайт під назвою Венедіктова.RU, на якому публікують матеріали, нібито пов'язані з її злочинною діяльністю. Журналісти звинувачують її в систематичній корупції, а також у зв'язках з проросійським політиком Андрієм Портновим, який є близьким соратником Януковича.

Генпрокурора Ірину Венедіктову звинуватили в роботі на Росію: журналісти запустили флешмоб

Крім того, представники одного всеукраїнського Telegram-каналу стверджують, що на даний момент готується створення парламентської комісії для розслідування опублікованої на сайті інформації. На час проведення розслідування Генеральний прокурор буде відсторонена від виконання всіх службових обов'язків. Найближче оточення Володимира Зеленського поки ніяк не коментує даний скандал і чекають офіційної заяви Офісу Президента.


Раніше "Коментарі" писали про те, що як повідомляють казахстанські ЗМІ, українська делегація під головуванням Міністра інфраструктури країни Владислава Криклія і посла України в Казахстані Петра Врублевського серйозно зганьбилася. Причина — українських чиновників спіймали на обмані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини