Головна Новини Політика Скандали Єрмак пояснив суть ідеї про кримінальну відповідальність за публікацію розмов чиновників
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак пояснив суть ідеї про кримінальну відповідальність за публікацію розмов чиновників

Глава Офісу президента Андрій Єрмак розповів про деталі нового закопроекта про кримінальну відповідальність за публікацію розмов політиків

2 липня 2020, 16:18 comments1468
Поділіться публікацією:

Андрій Єрмак вважає, що українське законодавство має забезпечити захист іноземних партнерів від незаконної прослушки" під час розмов з українськими політиками. Про це він заявив виданню "НВ".

Єрмак пояснив суть ідеї про кримінальну відповідальність за публікацію розмов чиновників

"Думаю, наразі момент всім зрозуміло, що подібні публікації розмов можуть завдати шкоди національним інтересам України, і нашим західним партнерам. Представники всіх держав повинні бути впевнені, що їхні розмови з українськими політиками не будуть ніколи опубліковані", — сказав Єрмак.

Також глава Офісу президента пояснив суть нового законопроекту.

"Мета законодавчої ініціативи — прибрати з токсичність іміджу України в очах решти світу. І тут неважливо: публікуються розмови в геополітичних цілях, або для вирішення конфліктів всередині країни. Цей законопроект ні в якому разі не буде стосуватися тих бесід, коли учасники планують вчинити якийсь злочин", — підсумував Єрмак.

Як повідомляли "Коментарі", в середу, першого липня, в Офісі президента серйозно задумалися над тим, щоб ввести кримінальну відповідальність за публікацію розмов українських чиновників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини