Головна Новини Політика Скандали.Політика "Джокер" опублікував анонімне листування з заступником глави Адміністрації президента Трофімовим
commentss НОВИНИ Всі новини

"Джокер" опублікував анонімне листування з заступником глави Адміністрації президента Трофімовим

Сергій Трофімов став черговою жертвою пранкера

1 липня 2020, 14:49 comments2513
Поділіться публікацією:

"Джокер" опублікував анонімне листування з заступником глави Адміністрації президента Трофімовим

У середу, першого липня, на анонімному політичному телеграм-каналі "Джокер" було опубліковано листування з першим заступником голови Офісу президента Сергієм Трофімовим. Пранкер видав себе за одного із представників програми "Бігус.Інфо", яка займається політичними розслідуваннями.

Більша частина розмови була присвячена відносинам між Трофимовим і головою Офісу президента Андрієм Єрмаком.

"Єрмак витрачає багато сил, щоб усунути голос здорового глузду", — написав Трофімов.

Також перший заступник зізнався, що здивований, чому головний (Володимир Зеленський — ред.) нічого не бачить в схемах роботи Андрія Єрмака. На закінчення бесіди Сергій Трофімов пообіцяв поговорити про це особисто з президентом, тому що "це впливає на рейтинг влади".


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" представив новий спецпроект про роботу анонімних телеграм-каналів в Україні. В рамках проекту ми будемо всебічно висвітлювати одне з найбільш резонансних явищ в сучасному українському медипространстве.

Перший випуск – інтерв'ю з співвласником телеграм-каналу "Резидент". Наші журналісти розпитали анонімного героя, в чому феномен політичних каналів, вартість яких досягає мільйонів доларів, хто "зливає" їм інсайди з головних кабінетів держави, які у них стосунки з Банковою і багато іншого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини