Головна Новини Політика Скандали.Політика Бойовики обстріляли позиції ВСУ, де повинна була відбутися зустріч представників СЦКК і ОБСЄ
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики обстріляли позиції ВСУ, де повинна була відбутися зустріч представників СЦКК і ОБСЄ

Подія трапилася о 14.15

10 вересня 2020, 16:13 comments1407
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська в четвер, 10 вересня, о 14.15 обстріляли позиції Збройних сил України у селища Шуми, де повинна була відбутися СЦКК і ОБСЄ. Про це повідомляє "Операція об'єднаних сил" на своїй сторінці в фейсбуці.

Бойовики обстріляли позиції ВСУ, де повинна була відбутися зустріч представників СЦКК і ОБСЄ

Як вважають в штабі, "такі дії протилежної сторони свідчать про бажання ворога свідомо не просто порушувати чинні угоди, а й відкрито провокувати українських військових. Своєю чергою Україна знову показала всьому світу щире бажання миру на Донбасі, а ворог руйнує всі спроби для цього. Завдяки оперативним діям української розвідки, спроби військових формувань Російської Федерації були передбачені. Тому ми встигли евакуювати не тільки військових, а й представників дипломатичної місії ".

Як раніше повідомляли "Коментарі", у четвер, 10 вересня, пройде акція проти рішення української влади провести спільну з бойовиками інспекцію позицій біля населеного пункту Шуми.

"О 19.00 люди їдуть до Володимира Зеленського на державну дачу. Старт від станції метро" Теремки ". Також о 19.00 справжні патріоти будуть прогулюватися біля Офісу президента України. Інспекція — так інспекція", — написав громадський активіст Сергій Стерненко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини