Головна Новини Політика рада Землянський: "Зеленському нічого відповісти на питання, які задає Медведчук"
commentss НОВИНИ Всі новини

Землянський: "Зеленському нічого відповісти на питання, які задає Медведчук"

Аналітик торкнувся листа глави ОПЗЖ Віктора Медведчука президентові України Володимиру Зеленському, в якому політик звертає увагу суспільства на всі невиконані обіцянки влади

22 липня 2020, 14:30 comments1156
Поділіться публікацією:

В Україні останні п'ять років опозиційні сили, зокрема партія "Опозиційна платформа – За життя", були партіями в парламенті. Таку думку в ефірі "112 Україна" озвучив аналітик альтернативного експертного уряду Валентин Землянський.

Землянський: "Зеленському нічого відповісти на питання, які задає Медведчук"

"Бінарна система: "ми" і "вони". Ти за "білих" чи ти за "червоних". То є парламент – не місце для дискусій. Ви десь там, на гальорці, ми вас не бачимо і спілкуватися з вами не хочемо. Тому і йшла мова про те, що одним з перших законів повинен бути прийнятий "Закон про опозицію", – пояснив свою думку експерт.

Також Землянський торкнувся листа голови політради ОПЗЖ Віктора Медведчука президентові України Володимиру Зеленському, в якому той звертає увагу суспільства на всі обіцянки влади, які досі не виконані.

"З переліком всього того, що було обіцяно і що по ідеї повинен був цей рік займатися парламент, починаючи з вирішення питання про мир. Головне питання, яке стояло перед "слугами народу", не економічне, а питання миру. Який тягне за собою в тому числі і розвиток економіки держави. Воно так і не було вирішене. Другим питанням стояло соціально-економічне. Всі "Роттердами", "Дюссельдорфи", підвищення якості життя, рівня доходів... Всі формули залишилися, глобально нічого не змінилося", – продовжив політолог.

У зв'язку з цим Землянський задається питанням: підсумки чого можна підводити, якщо не вирішені ключові питання і не виконані обіцянки "слуг народу".

"Вся політика на сьогоднішній день проводиться в логіці попередників "Армавір" – армія, мова, віра. Подивіться, що зараз відбувається в парламенті, на заяви Офісу президента, з боку МЗС щодо переговорів тристоронньої контактної групи... Чим це відрізняється від Клімкіна, що сидів у часи Порошенка в міністерстві закордонних справ? І парламент каже: "А ми ж нічого не обіцяли!". На питання, які задає Віктор Медведчук, Зеленському відповісти нічого. Це глухий кут — це кут, з якого вийти досить важко", – підсумував Валентин Землянський.

Нагадаємо, 15 червня Віктор Медведчук у своєму листі до Володимира Зеленського заявив, що успіх президента залежить, в першу чергу, від сильної та професійної команди, глава держави може розраховувати лише на тих, хто вміє працювати, професійний і хоче домогтися необхідного для України результату. Також Медведчук назвав три основних виклики, які на сьогоднішній день стоять перед главою держави.

17 липня Медведчук знову звернувся до Зеленського з відкритим листом, в якому заявив, що для президента настав час вирішити, з ким він – з грабіжниками або з пограбованими, з людьми, що збагатіли на зубожінні народу, або з громадянами, відкинутими за поріг бідності і потребують захисту.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що політолог Ірина Гаврилова пояснила, чому зростає рейтинг Віктора Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини