Головна Новини Політика рада Водіям запропонували скинутися на картковий борг нардепа Геруса
commentss НОВИНИ Всі новини

Водіям запропонували скинутися на картковий борг нардепа Геруса

В районі Майдану Незалежності група жінок з коробкою, обклеєною картами і фотографіями нардепа від "Слуги народу" Андрія Геруса, пропонує водіям "допомогти і скинутися на оплату карткових боргів народного депутата"

29 травня 2020, 16:22 comments2118
Поділіться публікацією:

У Мережі з'явилося відео того, як жителів Києва закликають скинутися на картковий борг нібито депутата від "Слуги народу" Андрія Геруса. Відео з'явилося в групі "Київ Сіті" в Facebook.

Водіям запропонували скинутися на картковий борг нардепа Геруса

Судячи з запису, в районі Майдану Незалежності група жінок з коробкою, обклеєною картами і фотографіями нардепа від "Слуги народу" Андрія Геруса, пропонує водіям "допомогти і скинутися на оплату карткових боргів народного депутата". На запитання водія про те, скільки становить борг, дівчина відповідає: "100 тисяч".

Нагадаємо, раніше в Мережі з'явилася інформація про те, що Андрій Герус міг програти в карти і заборгувати кругленьку суму — 100 тисяч доларів. Відповідну розписку нібито отримали з пошти народного депутата, пароль від якої зберігався у телеграм-боті UA Baza Bot. Пізніше в інтернеті опублікували можливу розписку депутата із зобов'язанням повернути 9 тисяч доларів. ЗМІ пишуть, що дружина одного з бізнесменів звернулася за допомогою, розповівши, що депутат нібито "скористався щедрістю і чуйністю" її чоловіка, позичив гроші, після чого перестав виходити на зв'язок.

Також варто відзначити, що днями в ЗМІ оприлюднили нібито листування Геруса з його помічником, в якому "слуга народу" просить "знайти правові причини не вказувати борги в електронній декларації за 2019 рік".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини