Головна Новини Політика рада В Слузі народу назвали причину падіння рейтингів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Слузі народу назвали причину падіння рейтингів

"Слуга народу" за рік втратила приблизно п'яту частину своїх виборців

30 липня 2020, 11:43
Поділіться публікацією:

Партія "Слуга народу" відлякала за рік мінімум п'яту частину своїх виборців. Ще стільки ж громадян України, які надали підтримку "слугам", знаходяться на межі терпіння. Про це розповів голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко. Падіння рейтингу політсили політик пояснив за допомогою відомих статистичних даних в інтерв'ю виданню "УП".

В Слузі народу назвали причину падіння рейтингів

Фото: Пресс-служба "Слуги народу"

Корнієнко повідомив, що на самому початку 20% виборців партії Зеленського дали народним депутатам один рік на усунення прогалин у житті країни. Ці 20% якраз і "відкололися", не побажавши чекати ще.

"По-перше, відпали ті, хто чекає швидких результатів. Пам'ятаю, що 20% говорили, що один рік готові чекати, 25-30% — від двох до трьох років, ну і віддані шанувальники: чекаємо, скільки треба. Тобто перша частина відвалюється, інша поки що залишається. Все-таки коли робиш реформи, трохи люди "відвалюються", тому що реформи подобаються не всім ", — сказав Корнієнко, уточнивши, що йдеться, зокрема, і про реформу ринку землі.

Як відомо, соцгрупа Рейтинг показала дані про підтримку "слуг", які є сигналом, що частина народу незадоволена їх політикою. Так, Підтримка політсили Слуга народу знизилася з 43,16% до 27,9%.

Також Олександр Корнієнко розповів, що за останніми соціологічними даними, тільки половина українців виступають за дострокові вибори. Тому проводити їх зараз немає сенсу.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Олександр Корнієнко очолив штаб "Слуги народу" на місцевих виборах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини