Головна Новини Політика рада Юлія Тимошенко перемогла коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Юлія Тимошенко перемогла коронавірус

Лідерка "Батьківщини" поки що залишатиметься у лікарні

11 вересня 2020, 10:52 comments2199
Поділіться публікацією:

Юлія Тимошенко перемогла коронавірус. Повторний тест на Covid-19, результати якого депутатка отримала з лабораторії сьогодні, 11 вересня, виявився негативним. Про це написала в Facebook її прессекретарка Марина Сорока.

Юлія Тимошенко перемогла коронавірус

Юлія Тимошенко. Фото: ZUMA/ТАСС

Коронавірус лідерка "Батьківщини" підхопила ще в середині серпня. Про її діагноз стало відомо 23 серпня. Після цього стан депутатки лиш погіршувався. Недуга спровокувала пневмонію і навіть ходили чутки про те, що Тимошенко підключили до апарату штучної вентиляції легень. Пізніше її речниця заперечила цю інформацію, але не приховувала, що стан нардепа дійсно був тяжким. 

Нині ж команда Юлії Тимошенко вирішила поділитися радісною звісткою.

"Ось нарешті і настала черга ділитися гарними новинами! Тільки що Юлія Володимирівна отримала результат тесту на COVID-19 і він негативний. Коронавірус подолано", — написала речниця Тимошенко.

Щоправда, поки що політик мусить лишатися в лікарні. Вона поборола сам коронавірус, але ще має здолати його наслідки.

"Юлія Володимирівна почувається значно краще. Та в неї поки ще залишається запалення легень. Зазначу, що лікування проходить успішно. Зовсім скоро вона зможе повернутися і до повноцінного життя, і до роботи", — відмітила Марина Сорока.

Раніше у ЗМІ поповзли чутки, що Юлія Тимошенко може піти з великої політики. Хвороба лідерки "Батьківщини" тільки додала масла у вогонь. "Коментарі" розповіли про те, що на ці чутки відповіли в політичній силі Тимошенко. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини