Головна Новини Політика рада Україна не визнає результати виборів в Білорусі на законодавчому рівні
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна не визнає результати виборів в Білорусі на законодавчому рівні

Фракція "Європейська солідарність" зареєструвала законопроект, який підтримає масові протести білорусів у зв'язку з фальсифікацією результатів виборів

11 серпня 2020, 15:07
Поділіться публікацією:

Україна не визнає результати виборів в Білорусі на законодавчому рівні

Сьогодні парламент зареєстрував постанову про невизнання результатів виборів у Білорусі, згідно з якими Олександр Лукашенко став абсолютним лідером і новообраним президентом. Про це написав у своєму Telegram-каналі народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.

"Зареєстрував в Раді постанову про невизнання президентських виборів в Республіці Білорусь", — вказав нардеп у своєму повідомленні.

Таким чином Гончаренко дав зрозуміти білоруському народу, що Україна підтримує події в Мінську, коли тисячі громадян висловили свій протест на вулицях.


Відзначається, що дану ініціативу вже помітив найбільш популярний Telegram-канал про Білорусь Nexta, автори якого подякували український політикум за солідарність в боротьбі за свободу і засудження диктаторського насильницького режиму.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що основний конкурент Олександра Лукашенка Світлана Тихановська терміново покинула Білорусь і вже з території Литви закликала опозиційні сили розійтися по домівках і змиритися з перемогою диктатора.

"Білоруси! Я закликаю вас до розсудливості та поваги закону. Я не хочу крові та насильства. Я прошу вас не протистояти міліції, не виходити на площі, щоб не наражати  свої життя на небезпеку. Бережіть себе і своїх близьких", - сказала вона.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини