Головна Новини Політика рада У "Слузі народу" почали виготовляти "партійні" цукерки із Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі народу" почали виготовляти "партійні" цукерки із Зеленським

У "Слуги народу" вирішили виготовляти цукерки власної марки, навідріз відмовившись від Roshen

15 липня 2020, 15:56 comments1771
Поділіться публікацією:

На честь річниці існування фракції "Слуга народу" для нардепів цієї політсили виготовили "партійні" цукерки. На коробці солодощів під назвою "Слуга народу" зображений президент Володимир Зеленський, а також медійні матеріали про нардепів. Про це в ефірі 24 каналу розповіла журналістка "Радіо Свобода" Власта Лазур, яка довідалася у нардепів про партійні цукерки.

У "Слузі народу" почали виготовляти "партійні" цукерки із Зеленським

Власта каже, що побачила, як один депутат роздавав колегам коробки з незвичайними солодощами, і поцікавилася, що це. У "Слузі народу" пояснили, що це святкове частування: на коробці — заголовки про "слуг" і Зеленського, а також фото самого Зеленського невеликого формату.

Журналіст каже, що депутати вирішили виготовляти цукерки власної марки у Рівненській області, а від Roshen відмовилися нібито тому, "що це хімія". Цукерки будуть не для продажу: виключно для себе і журналістів.

У ”Слузі народу” почали виготовляти ”партійні” цукерки із Зеленським  - фото 2

Раніше "Коментарі" повідомляли, що рівень довіри до президента України Володимира Зеленського впав до рекордно низького показника — 44%, тоді як в травні він становив 57%. Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного Центром Разумкова і Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини