Головна Новини Політика рада У "Слузі народу" підтримають Юзика з "Кварталу 95" у боротьбі за мерське крісло
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі народу" підтримають Юзика з "Кварталу 95" у боротьбі за мерське крісло

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко вважає, що Юрій Корявченков може перемогти на виборах в Кривому Розі

21 липня 2020, 14:59 comments1186
Поділіться публікацією:

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив про те, що вони підтримають народного депутата Юрія Корявченкова, відомого як "Юзик" з "Кварталу 95", якщо той вирішить йти в мери Кривого Рогу. Корнієнко сказав це в ефірі на телеканалі ZIK.

У "Слузі народу" підтримають Юзика з "Кварталу 95" у боротьбі за мерське крісло

"Як тільки прийде час, ми оголосимо всіх кандидатів. Якщо ми їх не оголосили, то час ще не настав. Щодо перспектив пана Корявченкова, я високо оцінюю його шанси перемогти в Кривому Розі. Тому, я думаю, що, якщо він виявить таке бажання,  партія його підтримає, але, знову ж таки, висунення кандидатів за новим Виборчим кодексом – це відповідальність і обласних організацій, і міських, якщо вони є в Кривому Розі, і центрального апарату партії. Тому будемо визначатися", — каже нардеп.

Як раніше повідомляли "Коментарі", глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко зробив гучну заяву: мовляв, завдяки проведеним реформам в Україні в деяких сферах настав "кінець епохи бідності". Політик каже, що залишок грошей місцеві міськради кладуть на депозити, які наразі склали близько 6 млрд грн. Крім того, Корнієнко, посилаючись на опитування, впевнений, що 60% українців задоволені якістю доріг, які посилено ремонтують.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини