Головна Новини Політика рада Тільки Медведчук виступає проти прийняття антинародних законів, - Романченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Тільки Медведчук виступає проти прийняття антинародних законів, - Романченко

Експерт заявив про те, що партія Медведчука є єдиною опозиційною силою в українському парламенті

17 серпня 2020, 13:30
Поділіться публікацією:








На сьогоднішній день партія Віктора Медведчука "Опозиційна платформа — За життя" є єдиною в країні справжньою опозиційною політичною силою і підтверджує це своїми конкретними діями. Таку думку в ефірі телеканалу NewsOne озвучив політичний аналітик Віталій Романченко.

Тільки Медведчук виступає проти прийняття антинародних законів, - Романченко

За його словами, тільки ОПЗЖ в парламенті послідовно виступає проти прийняття антинародних законів і вимагає від влади встановлення миру на Донбасі. Виключно цим, за словами експерта, викликане зростання електоральної підтримки цієї політичної сили серед громадян нашої країни.

"Ми бачимо, що постійно зростає рейтинг партії Медведчука. І це можна логічно пояснити тим, що з усіх політичних сил, які сьогодні представлені в парламенті і називають себе опозицією, тільки ця партія відрізняється конкретними справами. Ніхто, крім Медведчука, не блокував трибуну і не говорив, що не можна приймати закон про відкриття ринку землі. Тільки він згадував про проблеми Донбасу та необхідність імплементації Мінських домовленостей", — сказав експерт.

За його словами, президент Володимир Зеленський дуже швидко відмовився від виконання своїх передвиборних обіцянок і фактично "став другим Порошенко". У той час, як Віктор Медведчук і його партія, продовжує Романченко, не відмовляються від своїх ідеологічних принципів встановлення миру в Україні, економічного і соціального процвітання нашої країни.

"Курс України після того, як замість Порошенка президентом став Зеленський, істотно не змінився. У той же час ми бачимо, що партія Медведчука послідовно відстоює ту ж ідею, з якою вона прийшла в політику", — додав Віталій Романченко.

Нагадаємо, раніше Віктор Медведчук нагадав Зеленському, що потрібно перестати ділити українців на владу і опозицію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини