Головна Новини Політика рада Рабинович розповів, як здійснюється керівництво в партії «Опозиційна платформа – За життя»
commentss НОВИНИ Всі новини

Рабинович розповів, як здійснюється керівництво в партії «Опозиційна платформа – За життя»

Рабинович розповів про те, хто і як приймає рішення в ОПЗЖ

20 липня 2020, 13:26
Поділіться публікацією:

Співголова партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабинович в інтерв'ю для "112 Україна" розповів, як здійснюється керівництво його партії.

Рабинович розповів, як здійснюється керівництво в партії «Опозиційна платформа – За життя»

Так, за словами Вадима Рабиновича, у партії ще не ухвалено рішення про те, кого висувати кандидатом у президенти України на можливих дострокових виборах. Відповідаючи на питання: "Рейтинги Вашої партії, згідно з соцопитуваннями, неухильно зростають. Як ви ставитеся до того, що Юрій Бойко є одним з лідерів президентських перегонів?", Вадим Рабинович відповів:

"Вибори президента України були рік тому, і про наступні вибори думати поки рано. Можливо, Зеленський доруководиться до того, що будуть позачергові президентські вибори, але зараз про це говорити зарано. Тому, природно, у партії не приймалися ніякі рішення з приводу майбутнього кандидата в президенти на наступних виборах. Зараз ми готуємося до місцевих виборів", — каже Рабінович.

Що стосується Юрія Бойка, за словами політика, він був кандидатом від ОПЗЖ на виборах президента в 2019 році. Тоді Рабинович і Бойко об'єдналися заради майбутнього країни.

“І хоча кандидатами в президенти були я і Бойко, — я відмовився від участі в президентській гонці. І на засіданні Стратегічної ради ми прийняли рішення висунути Бойка на виборах в якості кандидата в президенти. На наступних виборах, я впевнений, також у нас буде відповідне рішення. Як ви знаєте, у нас є партія ідеологічна, не вождистського типу. Ми з Юрієм Бойком співголови партії. Рішення про те, хто буде кандидатом від партії на виборах президента України, буде приймати Стратегічний рада, а затверджувати З'їзд партії".

На уточнююче питання про те, як приймаються рішення в партії "Опозиційна платформа – За життя", Вадим Рабинович відповів, що співголови партії здійснюють загальне керівництво діяльністю політсили, а також представляють партію перед всіма підприємствами, установами і організаціями всіх форм власності. Рішення Співголів оформлюються виключно за підписом обох.

“Найважливіші рішення приймаються на Стратегічній Раді партії – це вищий орган управління в період між засіданнями Політради і з'їздами Партії. Керівником Стратегічної ради є Віктор Медведчук. Згідно зі Статутом, він являє ОПЗЖ у відносинах з органами державної влади, органами місцевого управління. Він підписує всі договори від імені ОПЗЖ і фінансові документи", — пояснює Рабинович.

За його словами, стратегічна Рада партії є вищим керівним органом в період між засіданнями Політичної Ради партії. До складу Стратегічної Ради входять 4 посадових особи: співголови партії Вадим Рабинович і Юрій Бойко, голова Політичної Ради партії Віктор Медведчук і голова Виконкому Сергій Льовочкін.

Нагадаємо, рейтинги електоральних уподобань українців показують об'єктивну картину, згідно з якою опозиційні політичні сили "дихають у спину" пропрезидентській партії "Слуга народу". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини