Головна Новини Політика рада Політолог Гаврилова пояснила зростання рейтингу Медведчука і ОПЗЖ
commentss НОВИНИ Всі новини

Політолог Гаврилова пояснила зростання рейтингу Медведчука і ОПЗЖ

На думку політолога Ірини Гаврилової, українці перестали довіряти красивим обіцянкам і стали більше довіряти принциповості та послідовності Віктора Медведчука

17 липня 2020, 16:00 comments1351
Поділіться публікацією:

Опубліковані рейтинги електоральних уподобань українців показують об'єктивну картину, згідно з якою опозиційні політичні сили "дихають у спину" пропрезидентської партії "Слуга народу". Таку думку в ефірі 112 Україна висловила політичний оглядач Ірина Гаврилова.

Політолог Гаврилова пояснила зростання рейтингу Медведчука і ОПЗЖ

"Ще рік тому "Слуга народу" мала майже 75% підтримки, зараз вона скотилася практично у два рази. У партії Віктора Медведчука досить серйозно виріс рейтинг, і виріс він саме тому, що ті, хто сподівався на обіцянки Зеленського про мир, зниження тарифів, пом'якшення насильницької українізації, перестали довіряти красивим обіцянкам", – пояснила падіння рейтингу "Слуги народу" експерт.

Гаврилова акцентувала увагу на послідовність та принциповість одного з лідерів партії "Опозиційна платформа – За Життя" Віктора Медведчука.

"Нарешті стали прислухатися до тих людей, які мають вагу, мають досвід, які послідовні у своїх словах і обіцянках. Віктор Медведчук кілька років не відступає від позицій "Мінська". Він не розповідає: "Давайте план, план, залучимо Америку, Білорусію" ... Є мінські угоди. Тому люди починають вірити цій політичній силі та відбувається перетікання (політичних симпатій українців, – Ред.)", – продовжила Ірина Гаврилова.

Політолог зазначила також той факт, що зростання популярності ОПЗЖ демонструють багато рейтингів, що, безсумнівно, свідчить про їх об'єктивність і правдивість.

Раніше голова Політради ОПЗЖ Віктор Медведчук заявив, що для партії, яку він очолює, основний показник оцінки – як ідеологія політсили відповідає інтересам більшості українців.

"Наша партія в цьому питанні теж знаходиться на першому місці. І випередження тут йде з великим відривом від усіх інших партій. Ось це – оцінка нашої діяльності на сьогодні. Нам дуже важливо, як дії, пропозиції, ідеї нашої партії сприймаються людьми. І тут найбільш суттєвою і показовою для нашої партії оцінкою є те, що ми на правильному шляху, наша ідеологія відповідає інтересам великої кількості людей, які виводять нашу партію у всіх цих питаннях на перше місце", – сказав Медведчук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини