Головна Новини Політика рада НАБУ, ГПУ та поліція заявили про відсутність кримінальних проваджень щодо Павелка
commentss НОВИНИ Всі новини

НАБУ, ГПУ та поліція заявили про відсутність кримінальних проваджень щодо Павелка

За даними ЗМІ, президент УАФ Андрій Павелко не є ані підозрюваним, ані обвинуваченим у будь-яких кримінальних провадженнях

15 червня 2020, 19:17 comments1554
Поділіться публікацією:

Правоохоронні органи України спростовують наявність кримінальних проваджень проти президента УАФ Андрія Павелка. Про це повідомляє видання "ГазетаУА з посиланням на НАБУ.

НАБУ, ГПУ та поліція заявили про відсутність кримінальних проваджень щодо Павелка

За інформацією ЗМІ, головний функціонер українського футболу не має процесуального статусу в будь-яких розслідуваннях, як тих, що стосуються, так і тих, що не стосуються футбольної тематики.

"Зазначена особа не є ані підозрюваним, ані обвинуваченим у кримінальних провадженнях, які розслідують детективи Національного антикорупційного бюро", — повідомили у відомстві.

Аналогічну за своєю суттю інформацію озвучили і в Офісі Генеральної прокуратури України, пише видання.

"За результатами обробки масиву даних Єдиного реєстру досудових розслідувань, кримінальні провадження, в яких містяться відомості про притягнення Павелка Андрія Васильовича 07.10.1975 р. до кримінальної відповідальності в якості підозрюваного, обвинуваченого не встановлено", — повідомили журналістам в ОГП.

Також, за даними "ГазетиУА", про відсутність будь-яких кримінальних претензій до президента УАФ заявили і в Національній поліції України.

"Згідно з наявних в ЄРДР відомостей, інформація щодо залучення слідчими підрозділами Національної поліції до кримінальної відповідальності запитуваної особи (Андрія Павелка, — ред.) немає", — зазначили правоохоронці.

Таким чином, правоохоронні органи офіційно спростовують інформацію, поширювану народними депутатами від ОПЗЖ. Зокрема Григорієм Мамкою, який сьогодні намагається пролобіювати продовження роботи футбольної ТСК у Верховній Раді України, пише видання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини