Головна Новини Політика рада "На роботу треба, бл * ть, ходити, Коля" - Арахамія в Раді обматюкав Тищенка за прогули
commentss НОВИНИ Всі новини

"На роботу треба, бл * ть, ходити, Коля" - Арахамія в Раді обматюкав Тищенка за прогули

При прийнятті поправок до бюджету у Верховній Раді стався курйозний випадок

5 листопада 2020, 16:52 comments1055
Поділіться публікацією:

Нардепи в Раді продовжують радувати своїх виборців. На цей раз в поле уваги журналістів потрапила курйозна ситуація, в якій парламентарії однієї фракції кілька посварилися під час голосування про зміни до Бюджетного Кодексу.

"На роботу треба, бл * ть, ходити, Коля" - Арахамія в Раді обматюкав Тищенка за прогули

У Верховній Раді глава фракції Слуга народу Давид Арахамія обматюкав нардепа Миколу Тищенка через голосування за держбюджет-2021.

Невдала спроба проголосувати законопроект закінчилася тим, що спікер Разумков попросив підійти до себе лідерів фракцій. Туди ж попрямував і Давид Арахамія.

Далі до трибуни підійшов нардеп від "Слуг народу" Микола Тищенко, який обурився тим, що двоє депутатів не встигли натиснути заповітні кнопки.

"Не встигли? На роботу треба, бл*ть, ходити, Коля. Де ти був?", — відповів Арахамія скандальному Тищенку, відомому за порушеннями в київському ресторані "Велюр", який асоціюють з нардепом.

Як повідомляв портал "Коментарі", Верховна Рада 5 листопада в першому читанні проголосувала за проект Державного бюджету на 2021 рік. Документ підтримали 275 нардепів. Документ передбачає виділення 156 млрд грн на медицину, що на 27,5 млрд грн більше, ніж у нинішньому році. Також збільшили фінансування сфери освіти — до 174 млрд грн (на 34 млрд грн більше, ніж роком раніше). Мінімальна заробітна плата в наступному році зросте до 6 тис. грн. А в другій половині 2021 року — до 6500 грн.

Водночас депутати вирішили збільшити підтримку соціального фонду в наступному році до 324 млрд грн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини