Головна Новини Політика рада Медведчук про легалізацію проституції: "Українці не дозволять таких цинічних знущань над собою"
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук про легалізацію проституції: "Українці не дозволять таких цинічних знущань над собою"

Глава ОПЗЖ Віктор Медведчук обурився пропозицією "слуги народу" Галини Третьякової, назвавши легалізацію проституції черговим приниженням українців з боку влади

20 липня 2020, 17:00 comments1083
Поділіться публікацією:

Політика чинної влади спрямована не на створення успішної України, а на хижацьке використання людських і матеріальних ресурсів нашої країни, на її тотальне пограбування, приниження і розпродаж. Про це заявив голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук, коментуючи заяву нардепа від "Слуги народу" Галини Третьякової про необхідність легалізації проституції.

Медведчук про легалізацію проституції: "Українці не дозволять таких цинічних знущань над собою"

Політик підкреслив, що Галина Третьякова, яка запам'яталася своїми заявами про "дітей низької якості" і стерилізацію громадян, не тільки не склала повноваження голови комітету ВР з питань соціальної політики і питань прав ветеранів, але і продовжує просувати нові ініціативи партії.

"У цих питаннях Третьякова користується повною підтримкою президента Володимира Зеленського і колег по партії, чим хизується на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, оскільки є одним з рупорів для просування самих нелюдських і огидних практик. Те, що така людина продовжує очолювати парламентський комітет, що займається соціальною політикою, ‒ незмивне тавро на всій владі Зеленського та його команди", ‒ вважає політик.

Він також нагадав, що в цей раз Третьякова виступила за легалізацію проституції.

"Дана ініціатива займає законне місце в політиці влади Зеленського, спрямованої на легалізацію грального бізнесу, підтримку ЛГБТ. Наступним кроком, ймовірно, стане легалізація наркоторгівлі", – припустив Медведчук.

Парламентарій вважає, що легалізація проституції в країні, яка зусиллями цієї влади поставлена на межу злиднів, – це не легалізація галузі, а примушення до того, щоб на тлі безробіття і безгрошів'я торгували своїм тілом.

"Чергова резонансна заява Третьякової і підтримка з боку президента Зеленського та фракції, якою вона чваниться, свідчать про те, що це не просто безвідповідальна заява, а системна державна політика, що проводиться президентом і відповідає вимогам заокеанських господарів України, які здійснюють зовнішнє управління нашою країною", – вважає Медведчук.

Народний депутат також вказав на те, що поспіх, з яким висуваються такі ініціативи, був би недоречний навіть у сфері секс-послуг.

"Але "слуги народу" поспішають пролобіювати одну за одною неморальні і аморальні норми, тому що розуміють: термін їхньої влади обмежений, і Український народ не дозволить таких цинічних знущань над собою", – впевнений політик, за словами якого, політика нинішньої влади спрямована аж ніяк не на створення успішної країни, а на приниження українців і розпродаж України.

Медведчук резюмує: політика більшості в Раді спрямована не на створення успішної України, а на "хижацьке використання людських і матеріальних ресурсів нашої країни, її тотальне пограбування, приниження і розпродаж".

Раніше ми повідомляли, що Вадим Рабинович розповів, як здійснюється керівництво в партії "Опозиційна платформа – За життя".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини