Головна Новини Політика рада Медведчук: "Опозиційна платформа - За життя" гідно виступить на місцевих виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: "Опозиційна платформа - За життя" гідно виступить на місцевих виборах

У ОПЗЖ оцінили свою діяльність в ключі майбутніх виборів в Україні

21 липня 2020, 11:33
Поділіться публікацією:

Діяльність "Опозиційної платформи — За життя" вселяє впевненість, що партія гідно виступить на місцевих виборах. Про це голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук заявив в інтерв'ю телеканалам "112 Україна", ZIK, NewsOne та "Інтер".

Медведчук: "Опозиційна платформа - За життя" гідно виступить на місцевих виборах

"Те, що ми робимо, люди оцінюють, а якщо оцінюють, то в нас є шанси, що вони оцінять і на місцях діяльність партії, яка не просто прийшла в парламент і займається там незрозуміло чим, а вона відстоює питання, в яких сьогодні, люди вважають, повинна бути поставлена крапка. Чи повинен бути досягнутий той чи інший результат, — говорить Медведчук. — І ось це найважливіше в нашій діяльності – я вважаю, що наша ідеологія — а я відповідаю за ідеологію партії як голова політради – вона реалізується через думку, відносини людей. І оцінка на сьогоднішній день, я вважаю, виключно позитивна в нашій діяльності. І це вселяє впевненість у тому, що ми гідно виступимо на місцевих виборах".

Політик також розповів, що у партії є амбіції. І коли необхідно буде вирішувати питання, якими амбіціями буде повинен задовольнитися той чи інший лідер або члени партії, в ОПЗЖ приймуть правильне та об'єктивне рішення.

“І торкаючись питань того, що на сьогоднішній день, на мій погляд, є дуже важливим, то команда, яка працює на результат, вона повинна розуміти, що вона повинна виконати будь-яке завдання. Завдання з реалізації програми партії – у нас вона чітка, конкретна,  без будь-яких спроб сподобатися виборцю. Ми говоримо конкретно, і ми конкретно робимо. Ми говоримо, що ми захищаємо російськомовне населення і його інтереси, і ми це робимо, незважаючи на всі спроби націонал-радикалів на сьогоднішній день протистояти цьому і застосовувати щодо нас незаконні дії. Ми з цього шляху не зійдемо. Ми говоримо про те, що ми не допустимо дискримінації російської мови, — і ми ведемо цю політику. Ми говоримо про те, що необхідно радикально змінити економічний курс, — і ми це заслужили. І ми це відстоюємо, і ми будемо це робити в інтересах людей, на місцевих виборах в тому числі", – додав політик.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Віктор Медведчук переконаний, що в Україні повинні провести дострокові президентські і парламентські вибори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини