Головна Новини Політика президент Зеленському порадили логопеда, щоб той допоміг президенту вимовити слово "Росія"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленському порадили логопеда, щоб той допоміг президенту вимовити слово "Росія"

Зеленський, коментуючи вбивство українського медика на Донбасі, назвав Росію "тією стороною", після чого користувачі заполонили соцмережі фотожабами з Путіним, Штірліцем і порадами президенту

17 липня 2020, 10:15 comments1577
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський, говорячи про вбивство нашого медика на Донбасі, сказав, що "Україна повинна завжди знати ціну "обіцянкам" тієї сторони". Останнє словосполучення — "та сторона" — несподівано викликало хвилю обговорення в Мережі. Інтернет-користувачі дивуються, чому президент не згадав Росію і завуалював країну-агресора. У зв'язку з цим з'явилося безліч фотожаб.

Зеленському порадили логопеда, щоб той допоміг президенту вимовити слово "Росія"

Так, деякі уявили, як би відреагував на фразу "та сторона" президент РФ Володимир Путін, інші зовсім "перейменували" посольство Росії. А один з користувачів і зовсім запропонував Володимиру Зеленському послуги професійного логопеда, щоб допомогти вимовити слово "Росія".

Зеленському порадили логопеда, щоб той допоміг президенту вимовити слово ”Росія” - фото 2

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що вбивство військового медика і поранення бійців під час спроби вивезти тіло загиблого на Донбасі є трагедією. За словами президента, це є ще одним доказом цинізму, брехні та нелюдяності бойовиків. Глава держави акцентує увагу на тому, що тут немає ніякого подвійного трактування. Він відзначає, що війна триває і вчорашнє вбивство, засідка і повторне вбивство доводять це.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини