Головна Новини Політика президент Зеленський звільнив губернатора Миколаївської області
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський звільнив губернатора Миколаївської області

Відповідний указ оприлюднено на сайті глави держави

17 листопада 2020, 16:36
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський зняв повноваження з губернатора Миколаївської області Олександра Стадніка.

Зеленський звільнив губернатора Миколаївської області

Про це повідомляє відповідний указ про звільнення чиновника на сайті глави держави від сьогоднішнього числа. Також відомо, що тимчасово виконувати обов’язки глави облдержадміністрації буде перший заступник губернатора області – Георгій Решетілов. 

На посаді глави ОДА Стаднік пробув рівно один рік і два місяці. Указом президента він був призначений на посаду 18 вересня минулого року.

Відомо, що 11 листопада Уряд погодив призначення губернаторів Миколаївської, Одеської та Сумської ОДА. Так, наступним головою Миколаївської облдержадміністрації буде Віталій Кім, який до цього очолював виборчий штаб "Слуг" по області.

Раніше "Коментарі" писали про те, що у Харківській області розгортається справжня інтрига за крісло губернатора. Як повідомляють ЗМІ, найближчим часом губернатор Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер покине свою посаду. Кучер, якого пов'язують з міністром МВС Арсеном Аваковим і колишнім заступником глави Офісу президента Сергієм Трофімовим, провалив виборчу кампанію і тепер буде відправлений у відставку.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини