Головна Новини Політика президент Зеленський відповів на петицію проти обов'язкових щеплень для населення
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів на петицію проти обов'язкових щеплень для населення

Петицію про заборону обов'язкової вакцинації і щеплень підписали 25 тисяч осіб

16 червня 2020, 18:59 comments2423
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський відповів на петицію, в якій українці закликали захистити їх права на здоров'я і не допускати обов'язкової вакцинації населення. Про це повідомляється на сайті Офісу президента.

Зеленський відповів на петицію проти обов'язкових щеплень для населення

Так, Зеленський зазначив противників вакцинації, що закон передбачає відповідальність громадян не тільки за своє здоров'я, але і зобов'язує не шкодити організму інших людей. При цьому щеплення обов'язкові при вступі на роботу до ряду професій, а також у разі виникнення загрози масового інфікування.

"В 2019 році Всесвітня організація охорони здоров'я вперше внесла в щорічний список глобальних загроз людству відмова від вакцинації. У 2020 році світ зіткнувся з черговою глобальною загрозою — спалахом коронавіруса СОVID-19, запобігання поширення якого в даний час залишається головним пріоритетом для всього світу", — зазначено в повідомленні.

Український гарант наголосив, що в нашій країні дію оновлені медичні стандарти, а алгоритми дій для роботи з пацієнтами адаптовані під сучасні розробки Моз.

"Безумовно, людство знову в своїй сучасній історії зіткнулася з вкрай небезпечною загрозою, яка змінила звичний спосіб життя кожної людини", — зазначив Зеленський, додавши, що заборона на вакцинація не може бути повністю схвалений, але доручить Кабміну провести в цьому питанні додаткові системні заходи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні створена петиція проти змови засновника компанії "Майкрософт" Білла Гейтса, який через вакцинацію хоче чіпувати населення і скоротити його до мільярда осіб.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини