Головна Новини Політика президент Зеленський створив адміністрацію в Луганській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський створив адміністрацію в Луганській області

Військово-цивільна адміністрація з'явиться у Лисичанську вже в найближчі місяці

28 липня 2020, 17:27
Поділіться публікацією:

Протягом останніх років Луганська область перебуває в статусі Народної Республіки. Президент Володимир Зеленський вирішив зробити чергову міру, спрямовану на нормалізацію життєдіяльності населення області, підписавши відповідний указ. Про це повідомляється на сайті Офісу президента.

Зеленський створив адміністрацію в Луганській області

Як повідомляється в тексті указу, на території міста Лисичанськ Луганської області найближчим часом з'явиться українська військово-цивільна адміністрація. Так, указ №293 вступив у дію вже з дня публікації на вищезгаданому сайті – з 27 липня 2020 року.

Зазначимо, що військово-цивільна адміністрація являє собою державний орган, який має обмежений термін діяльності. В даному випадку ВГА розташовані в межах Донецької та Луганської областей.

Ці державні структури підпорядковуються безпосередньо Службі безпеки України. Їх діяльність спрямована на те, щоб гарантувати виконання законів, прописаних у Конституції України на окупованих територіях.

Крім того, військово-цивільні адміністрації покликані забезпечувати належний рівень безпеки місцевих жителів, а також перешкоджати різного роду диверсійних дій та терористичних актів.

Зеленський створив адміністрацію в Луганській області - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр Денис Шмигаль розповів про те, що на даний момент ведеться обговорення з Нацбанком нового курсу валюти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини