Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, що буде після того, як він перестане бути президентом України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, що буде після того, як він перестане бути президентом України

За словами президента, він хоче спокійно ходити вулицями України

26 серпня 2020, 09:56 comments2072
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю інформаційному телеканалу Euronews заявив про те, що буде після закінчення його президентського терміну. Про це повідомляє Офіс президента.

Зеленський розповів, що буде після того, як він перестане бути президентом України

"Я завжди буду залишатися просто людиною. Для мене дуже важливо, щоб після того, як я перестану бути президентом, я міг спокійно ходити по вулицях не тільки Києва, а й України. Я вже не кажу, щоб люди пишалися мною — це найвищий результат", — говорить Зеленський.

За його словами, за цей рік президентства він завжди робив так, щоб його рідним не було за нього соромно — мовляв, це головна оцінка його діяльності.

Крім того, Зеленський в інтерв'ю згадав, що кожен день він стикається з викликами та намагається розв'язувати головну проблему — закінчити війну на Сході.

"Вона не як робочі дні — 5 разів на тиждень. Війна — вона кожен день. І кожного дня є виклики та питання. На них треба шукати не просто відповіді, а й результативні кроки. Тому що від кожного з таких кроків залежить, скільки людей загинуло, скільки людей поранено, скільки людей саме ти, президент України, можеш особисто зберегти будь-якими шляхами: дзвінки, поїздки на фронт", — розповів Зеленський. 

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський записав відеоролик англійською мовою, щоб більше людей по всьому світу дізналося про Україну і її переваги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини