Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про старт виробництва вакцин від коронавірусу в Україні: є умова
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про старт виробництва вакцин від коронавірусу в Україні: є умова

За словами президента, зараз МОЗ України веде переговори з країнами-розробниками вакцин і хоче організувати співпрацю

21 серпня 2020, 12:57
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що в нашій країні можуть налагодити виробництво вакцин від коронавірусу. Однак є одна умова, повідомляє РБК-Україна.

Зеленський розповів про старт виробництва вакцин від коронавірусу в Україні: є умова

За словами Зеленського, зараз МОЗ України веде переговори з країнами-розробниками вакцин і хоче організувати співпрацю. Якщо ж переговори пройдуть успішно, в Україні запустять виробництво вакцини. Зеленський говорить, що в Україні є кілька підприємств, які заявили про свою готовність масово виробляти щеплення від COVID-19. Але робити це будуть, тільки якщо домовляться з партнерами.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що кияни стануть першими в Україні, кого почнуть вакцинувати від коронавірусу. Про це заявив начальник Головного управління Держпродпотребслужби столиці Олег Рубан. За словами доктора, саме столиця з великою кількістю людей з групи ризику і міграцією населення однією з перших в Україні зайшла в епідемію і, ймовірно, останньою з неї вийде. Чиновник каже, що в Києві масово тестують всіх людей з ознаками гострих респіраторних вірусних інфекцій, і у 10-15% з них підтверджується коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини