Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, ким бачить Україну в Євросоюзі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, ким бачить Україну в Євросоюзі

Президент Володимир Зеленський твердо має намір зробити Україну повноцінним членом Євросоюзу

18 червня 2020, 19:55 comments1564
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що партнерство України з країнами, які знаходяться у східній частині земної півкулі, не повинно обмежувати амбіції для вступу в Євросоюз. Про це президент написав у себе в Twitter.

Зеленський розповів, ким бачить Україну в Євросоюзі

Зеленський зазначив, що не готовий задовольнятися взаємовідносинами з Заходом на ринку торгівлі, політичній арені, економічної підтримки, а тільки повноцінним членством з Євросоюзом.

"Східне партнерство" не повинно обмежувати амбіції. Комусь достатньо політичного діалогу, комусь- стратегічного партнерства з ЄС, хто прагне до інтеграції у загальний ринок на основі "чотирьох свобод", а хтось, як Україна, вимагає повноправного членства в ЄС", — зазначено в повідомленні.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна готується до спільного саміту з Євросоюзом, який відбудеться 1 жовтня.

"Всім було відомо про проблеми між Великобританією і Іспанією через статусу аеропорту Гібралтар. З виходом Великобританії з ЄС ця проблема зникла. Зараз йдуть останні технічні переговори. Свою формулювання про статус аеропорту повинен надати Іспанія. І у нас є конкретна мета, щоб під час саміту Україна-ЄС у жовтні це угода, нарешті, було укладено", — розповіли в Офісі президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини