Головна Новини Політика президент Зеленський про зустріч з Головою КСУ - було озвучено "червоні лінії"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський про зустріч з Головою КСУ - було озвучено "червоні лінії"

Зеленський зазначив, що не спілкувався з жодним суддею КСУ, окрім Тупицького

2 листопада 2020, 23:08
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський розповів про деталі бесіди з головою Конституційного Суду Олександром Тупицьким. Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова". 

Зеленський про зустріч з Головою КСУ - було озвучено "червоні лінії"

За його словами, під час зустрічі із Тупицьким президент перерахував йому "червоні лінії" для українського суспільства. "Червоними лініями" він назвав болючі теми для України, зміни в законодавстві щодо яких можуть відкинути нашу країну на 10 років назад. 

"Я спілкувався з головою Конституційного Суду, якому я сказав – є червоні лінії для українського суспільства. Якщо ми не хочемо повернутись через ваші рішення на 10 років у минуле, є "червоні лінії". Це Вищий антикорупційний суд, земельна реформа, банківська реформа", – заявив Зеленський.
Також, Президент заявив, що поважає Вищий орган судової влади України, але нинішній склад Конституційного суду потребує заміни.

"Коли ми говоримо про перезавантаження, то ми говоримо про доброчесність суддів, щоб вони захищали Україну, щоб вони захищали кожного з нас, мене і всіх українців, всіх громадян, і Конституцію України, і не купували землю в Криму, після чого її ще й не декларували", – заявив президент.
Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський допускає розпуск Ради.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини