Головна Новини Політика президент Зеленський підписав указ про святкування Дня Незалежності: як відзначатиме країна
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський підписав указ про святкування Дня Незалежності: як відзначатиме країна

В указі Володимира Зеленського обов'язковою вимогою для святкових заходів 24 серпня є дотримання правил карантину

12 серпня 2020, 21:20 comments1742
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про "Про відзначення 29-ї річниці незалежності України". Про це повідомляє прес-служба "Офісу президента".

Зеленський підписав указ про святкування Дня Незалежності: як відзначатиме країна

Указ глави держави зобов'язує Кабінет міністрів розробити та забезпечити реалізацію заходів, пов'язаних з 20-ю річницею незалежності нашої країни. У повідомленні говориться, що при цьому обов'язково потрібно враховувати вимоги, спрямовані на боротьбу з коронавірусом в Україні.

У Зеленського відзначають, що в День Державного прапора, який в нашій країні відзначають 23 серпня, у столиці, інших населених пунктах країни, а також дипломатичних установах України в інших країнах і у військових частинах повинні відбутися урочисті церемонії підняття Державного прапора.

У День Незалежності України 24 серпня у Києві та інших населених пунктах країни повинні провести урочистості за участю представників органів державної влади, місцевого самоврядування, учасників ООС / АТО і громадськості. Ще одним обов'язковим пунктом святкових заходів буде покладання квітів до пам'ятних знаків та місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність, загиблих учасників Революції Гідності, учасників ООС / АТО.

Згідно з президентським указом в Україні в День Незалежності повинні проводитися різні тематичні заходи, які повинні нагадати жителям нашої країни про важливі події та історичні постаті.

Уряд повинен організувати церемонії вручення державних нагород, заохочувальних відзнак людям, які внесли значний вклад у здобуття незалежності, захист її суверенітету і територіальної цілісності.

Нагадаємо, в Україні ухвалили рішення провести в День Незалежності Хода ветеранів, яка передбачається як об'єднавча акція.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини