Головна Новини Політика президент Зеленський назвав умови, за яких в Україні введуть жорсткий карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав умови, за яких в Україні введуть жорсткий карантин

За словами Володимира Зеленського, українські лікарні готові приймати до 15 тис. Хворих COVID-19 в день

22 жовтня 2020, 20:54 comments1036
Поділіться публікацією:

В Україні можуть ввести жорсткий карантин, "локдаун", якщо щодня будуть підтверджуватися по 15 тисяч нових випадків зараження коронавірусів. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський, пише прес-служба Офісу президента .

Зеленський назвав умови, за яких в Україні введуть жорсткий карантин

За словами Зеленського, зараз українські лікарні готові приймати до 15 тис. Нових хворих COVID-19 в день. Якщо ж їх кількість буде більше, то лікарні не зможуть справлятися з навантаженням.

Глава держави зазначає, що ще місяць тому лікарні могли приймати щодня не більше 9,5 тис. Хворих. Саме при такому щоденному прирості хворих коронавірусів система охорони здоров'я зупинилася б. Зеленський акцентує увагу на тому, що зараз лікарні поліпшили рівень підготовки.

Президент також розповів, що для боротьби з COVID-19 в Україні змушені проводити перекваліфікацію лікарів, а також залучати студентів-медиків.

Нагадаємо, в Україні зафіксували другий поспіль Коронавірусние антирекорд. За вчора лікарі виявили ще 7053 пацієнтів з COVID-19 . З початку пандемії це найвищий добовий показник для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини