Головна Новини Політика президент Зеленський нагадав, що ніхто не може нічого вимагати від України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський нагадав, що ніхто не може нічого вимагати від України

Зеленський відповів на питання журналістів про надання особливого статусу Донбасу

4 липня 2020, 18:41 comments1170
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на міжнародній арені ніхто не сміє нічого вимагати від України. Глава держави підкреслив, що це стосується і вимог прийняти закон про "особливий статус окремих районів Донбасу". Про це Зеленський заявив сьогодні журналістам, повідомляє інформаційний ресурс UNN.

Зеленський нагадав, що ніхто не може нічого вимагати від України

Відповідаючи на питання представників засобів масової інформації, чи правда, що Росія вимагає від України подати закон про "особливий статус Донбасу" до 6 липня, президент України відповів: "Перш за все, ніхто не має права нічого вимагати від України, ми незалежна країна. Мені здається, що тут всі повинні попрацювати над риторикою. Тим більше, що йдеться про міжнародну риторику".

Слід нагадати, що Офіс Президента України підготував поправки до вже існуючого законопроекту про "особливий статус окремих районів Донбасу". Підкреслюється, що мова йде про поправки в уже існуючий законопроект, а не про написання нового.

Як повідомляло видання "Коментарі", Зеленський відреагував на скандал з вилученням приладів у військових частинах слідчими ДБР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини