Головна Новини Політика президент "Вони мікроби і бактерії в здоровому організмі": Зеленський розповів про випадкових людей в "Слузі народу"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вони мікроби і бактерії в здоровому організмі": Зеленський розповів про випадкових людей в "Слузі народу"

Президент Володимир Зеленський згадав про досягнення монобільшості, але визнав і помилки своєї команди

31 серпня 2020, 17:23 comments1171
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський на сьогоднішньому з'їзді партії "Слуга народу" в Києві привітав кандидатів в мери регіональних центрів і нагадав, яка головна ідея з'єднує команду монобільшості. Відео опубліковано на сторінці "Слуги народу" в Facebook.

"Вони мікроби і бактерії в здоровому організмі": Зеленський розповів про випадкових людей в "Слузі народу"

За словами гаранта, народні депутати від "Слуги народу" зробили велику частину роботи, але попереду чекає ще більше справ.

"Це був яскравий рік, ми стільки встигли зробити та піддавалися найсильнішому пресу. Згадайте, як вас називали: зеленими кнопочками, принтерами, тамадами й навіть щось згадувалося про фотографів. Все це не згадають наступні покоління", — зауважив Зеленський.

Зате, як вказав президент, вони згадають, що саме монобільшість в Раді ухвалила знакові проекти, які увійдуть в історію України. Так, саме завдяки "слугам" за минулий рік була знята недоторканність з депутатів, прийнятий закон про імпічмент, скасована мажоритарна система, повернуто право на розпорядження своєю землею селянам і ряд інших законопроектів щодо медицини, культури, економіки та місцевого самоврядування.

"Зрозуміло були й помилки. Вони завжди бувають, але нічого страшного, ми їх виправляємо. Дійсно є люди, які забули, для чого вони сюди потрапили, але вони мікроби й бактерії у вашому здоровому організмі. Радує, що їх дуже мало і вони не зможуть нам перешкодити на нашому шляху до успіху ", -  підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про експертну грошову оцінку річної роботи фракції "Слуга народу"  як монобільшості в парламенті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини